Accesorii de mireasa pentru un look impecabil

accesorii-de-mireasa-COLIER_CARLA_BRILLANTI_1083

Opiniile culese din randul mireselor atesta faptul ca de cele mai multe ori este mult mai dificil sa se configureze un outfit complet pentru vedeta acestui eveniment festiv, in pofida faptului ca organizarea unei nunti este definita de un plan organizatoric amplu, corelat cu multe detalii. Rochia de mireasa este elementul central de interes, in jurul caruia prin contur si celelalte accesorii indispensabile.

Cele mai des utilizate sunt accesoriile de par, voalurile diafane de lungimi variate, sau bijuteriile fine din materiale pretioase. Aspectul final trebuie sa ilustreze echilibru compozitional, aceasta omogenitate fiind oferita de incadrarea intr-un anumit tipar vestimentar. Alte idei inedite de infrumusetare provin din accesorizarea zonelor fizice extreme, iar aici ne raportam la manusile din dantela, voalurile fluide cu dimensiuni si forme variate, precum si bijuteriile special configurate pentru accesorizarea coafurilor.

Un kit de unghii false se va dovedi foarte util in ritualul de manichiura, calitatea fiind aspectul care primeaza in astfel de alegeri. In momentul in care mizati pe o rochie de mireasa sofisticata, in realizarea careia au fost utilizate texturi rafinate precum dantela, satinul sau broderiile cu diverse aplicatii, accesoriile trebuie sa ofere un finish delicat, care nu se traduce prin opulenta si extravaganta, ci prin artificii ornamentale simple, precum o bratara delicate din aur alb sau o pereche de cercei cu diamante minuscule.

images (3)

Obiectivul principal pe care il manifesta femeile in ziua nuntii este reprezentat de configurarea unei tinute vestimentare impecabile, care sa fie accesorizata cu elemente diafane, oferind in final acea impresie vizuala desprinsa din povesti. Am vorbit deja despre importanta decisiva pe care o detine modelul de rochie achizitionat, insa nu trebuie sa omitem si corelatia dintre creatia vestimentara achizitonata si propria personalitate. In final, acest monument de eleganta si rafinament trebuie sa fie eticheta fiecarei laturi personale, aceasta fiind singura maniera prin intermediul careia veti reusi sa radiate in ziua nuntii.

Seturile de bijuterii sunt accesorii mireasa cu un impact vizual aparte, deoarece reusesc sa acompanieze un machiaj impecabil si o coafura nostalgica, elemente care va incadreaza trasaturile faciale intr-o maniera individualizata. Pentru a va asigura de faptul ca tinuta dumneavoastra exprima in egala masura originalitate si creativitate, puteti miza fie pe bijuterii moderne: seturi compuse din colier si cercei presarate cu diverse cristale semipretioase, sau puteti apela la trendul vintage, cadourile din partea bunicii fiind un real ajutor in aceste situatii. Fie ca mizati pe un saculet din catifea sau pe un clutch metalic, poseta trebuie selectionata cu foarte multa grija si daruire, fiind un element care o sa acompanieze pe toata durata evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *