Asigurarea de sanatate

segmed-header

Va sunt oferite cele mai bune oferte de asigurari de sanatate, la standarde ridicate si la cele mai bune preturi de pe piata. Politele de asigurare a sanatatii in sistem privat au aparut in Romania datorita neajunsurilor din sistemul de sanatate public. Acestea sunt in stransa legatura cu aparitia de spitale si clinici private care ofera servicii de calitate la standarde mult mai mari decat in sistemul public.

Asigurarea de sanatate este mai avantajoasa in privinta acoperirii teritoriale: daca aveti o astfel de asigurare de sanatate aveti acces la servicii medicale nu doar in orasul de resedinta, ci si in alte orase sau zone ale tarii, iar in ceea ce priveste tratamente de specialitate acestea se pot efectua si in strainatate daca este cazul.  Un lucru foarte important de clarificat este faptul ca pacietii vor fi supusi unei consultatii medicale complete si complexe in urma careia se va stabili daca persoana in cauza sufera de anumite boli sau alte afectiuni mai mult sau mai putin grave. Aceste consultatii precedand semnarii contractului sunt decontate de societatea de asigurari. Ca dezavantaj am putea considera faptul ca aceasta asigurare nu acopera tratamentele la afectiuni existente anterior incheierii contractului.

asigurare-sanatate-400x250Costuri acoperite de asigurarea de sanatate: spitalizarea, tratamentul la domiciliu dupa externare, consultatii la medic generalist, consultatii, diagnosticare si alte taxe platite la medici specialisti (inclusiv taxe platite pentru analize medicale, radiografii, ecografii,etc…), interventii chirurgicale, servicii de ambulanta. Cu cateva click-uri puteti incheia online o asigurare de sanatate direct pe site-ul nostrum, unde va garantam cele mai mici preturi si cele mai bune servicii.

Asigurarile de sanatate sunt foarte importante, iar noi vi le recomandam pentru a beneficia de niste servicii medicale de calitate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *