Asigurarea de viata

generali-10-asigurare-de-viata

Asigurarea de viață reprezintă o garanție a stabilității unei familii în cazul întâmplării unei tragedii. Acest tip de asigurare este indicat să-l faceți indiferent de vârsta pe care o aveți și indiferent de mediul în care lucrați, deoarece știind că ziua de mâine nu este tot timpul previzibilă este bine să ai o bază și să fi pregătit pentru orice s-ar întâmpla. Siguranța de care avem nevoie, garantarea rapidității cu care se poate rezolva o problema ne poate salva uneori viața sau ne poate asigura un trai liniștit familiei în cazul celor mai dezastruoase accidente. Intrati pe site-ul nostrum si analizati cu atentie ofertele de la firmele asguratoare partenere si alegeti-o pe cea potrivita nevoilor si bugetului dumneavoastra.

Asigurarea de viață are ca obiect garantarea plății unei sume de bani de către asigurator, în cazul producerii unui eveniment legat de persoana fizică a asiguratului, și anume: vătămare corporală, îmbolnăvirea, decesul sau supraviețuirea acestuia. Suma asigurată se stabilește de către asigurat în funcție de nevoile și posibilitățile sale. La producerea riscului asigurat, asiguratorul sau beneficiarul asigurării are dreptul să încaseze dreptul de asigurare de la asiguratori.

1379563947_life-insurance-7Asigurarea de persoane nu este așa de strictă precum asigurările de bunuri. Dacă în urma riscului asigurat, asiguratul a suferit o vătămare corporală sau a contractat o maladie care i-a afectat capacitateade muncă, el are dreptul la o îndemnizație de asigurare care să facă posibilă refacerea situației sale financiare existente înainte producerii accidentului sau contractării bolii.

Există posibilitatea ca asiguratul să își primească înapoi suma asigurată numai cu o condiție și anume, trebuie să fie în viață la expirarea contractului.

Nu mai sta pe gânduri atunci când vine vorba de siguranța ta și a familiei tale! Fara a mai colinda prin sediile companiilor de asigurari, va oferim posibilitatea incheierii unei asigurari de viata, la doar un click distanta. Companiile de asigurari cu care colaboram, nu te lasa la greu!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *