Asigurari de sanatate si accidente pentru angajati

life-en

Accidentele au loc oriunde si oricand, indiferent cine esti. Si tie ti se poate intampla, mai grav este ca unele consecinte s-ar putea sa va aduca in imposibilitatea de a mai lucra iar asta ar putea sa produca un usor „handicap financiar” familiei dumneavoastra.

In tara noastra exista de multe ori posibilitatea ca atunci cand intrebi despre asigurarile de accidente sa ai surpriza ca atunci cand vei primi raspunsul sa auzi ca sunt confundate cu asigurarile de viata sau asigurarile de sanatate obligatorii. Deoarece acest tip de asigurare se recomanda persoanelor expuse accidentarii in urma desfasurarii activitatii profesionale, asigurarile pentru accidente, pot fi incheiate si de persoane fizice si de persoane juridice, ca polite idividuale de grup. In functie de firma de asigurare aleasa, trebuie sa stiti ca, fiecare companie practica preturi diferite pentru acesta asigurare si ca nu exista un pret standard. Site-ul nostru ofera asigurari de sanatate la preturi avantajoase, astfel incat costul pentru a va proteja familia de un eventual declin financiar este unul accesibil oricui.

1382283_169427443263335_958985719_n

Prima, pretul asiguraririlor de sanatate depinde, la fel ca si in cazul altor asigurari, de acest gen, de varsta celui care prefera acesta asigurare, suma asigurata si gradul de risc la care se expune individul prin munca pe care o presteaza sau prin activitatile din timpul sau liber. In general polita de asigurare acopera invadilitatea sau decesul in cazul unui accident, dar va si protejeaza atunci cand apare : lovirea, caderea, taierea, arsurile, intoxicatia, inecul, asfixierea, degerarea, rani rezultate prin atacul unei persoane sau animal, accidente rezultate din coliziuni auto sau determinate de utilaje, unelte, instalatii sau alte aparate. Puteti alege, cu cateva zeci de lei in plus, sa va mai protejati de alte riscuri care „apar la fiecare colt”.

Daca doriti sa incheiati o asigurare de sanatate ar fi bine sa stiti ca daca aveti o polita spentru locuinta s-ar putea ca aceasta sa aiba inclusa si plata unei anumite sume, in cazul unui deces sau invaliditati in rezultat in urma unui accident. De asemenea multe firme folosesc asigurarile de sanatate in caz de accident pentru angajati, pentru fidelizarea acestora. Intr-o polita pentru o astfel de asigurare pot fi inclusi angajatii cu varsta minima de 16 ani si cu cea maxima de 60-65 de ani, asiguratorii putand prelungi acoperirea politei la 24 din 24 de ore. Nota bene pentru cei care au in posesie o astfel de asigurare: nu se platesc despagubiri daca evenimentele au fost cauzate din rea vointa sau au fost cauzate de savarsirea unor acte penale, tulburari socio-politice, consumul de droguri sau alcool, tentative de sinucidere, tratamente sau experimente medicale acceptate de asigurat fara aprobarea asiguratorului si lista ar putea continua numai ca toate aceste „cauze” le veti afla la incheierea unei asigurari.

Asigurarile de sanatate sunt bune, numai ca multi dintre noi le consideram fara folos, asta pentru ca din fericire, nu am avut nevoie de „ajutorul” pe care ni-l ofera acestea. In schimb, daca din nefericire vom avea nevoie de sprijinul asigurarilor, garantez fara sa stau pe ganduri ca, daca ati facut alegerea corecta in ceea ce priveste firma de asigurari, nu veti regreta nicio clipa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *