Asigurari

asigurari-optim-casa_678x227

Cu totii auzim in mod constant cuvantul “asigurari”. Cu siguranta primele ganduri care ne vin in minte suna cam asa: „ Cat trebuie sa mai platesc si pentru asta?”. De cele mai multe ori nici nu vrem sa mai auzim sau sa vedem agentii care vin in sprijinul nostru cu prezentari si oferte de asigurare menite sa ne ajute in diverse imprejurari. Pentru a usura lucrurile, pe site-ul nostru puteti solicita o asigurare online cu garantia celui mai scazut pret si a celor mai bune servicii de pe piata indiferent de produsul solicitat.

Cu fiecare ocazie in care cineva ne vorbeste despre incheierea unei polite de asigurare, majoritatea nu se gandesc decat la costurile generate de plata unei prime de asigurare. Lucrurile pot fi discutate si plecand de la un alt punct de vedere… desigur, intotdeauna ne gandim cum sa acoperim cat mai multe riscuri, dar cu sume cat mai mici, cum sa ni se ofere acoperire pentru pagube foarte insemnate in schimbul unei prime de asigurare cu o valoare minima.

In cele mai multe cazuri oamenii merg si intreaba ce suma trebuie sa achite pentru a-si asigura casa, masina, sanatatea, viata etc. Exista multe tipuri de asigurari; fie ca vorbim despre o asigurare de locuinta, asigurare auto, de viata, de sanatate, pentru vacante si calatorii sau pentru raspundere civila in diverse situatii, este bine de inceput cu riscurile pe care dorim sa le asiguram. O asigurare pentru oricare din optiunile mentionate mai sus implica, mai intai, stabilirea pericolelor ce se doresc a fi asigurate, iar apoi vor fi stabilite si analizate in detaliu primele de asigurare propuse de asigurator.asigurare

De asemenea multe persoane isi spun ca nu are niciun sens sa „arunce” niste bani pentru astfel de servicii… dar iata ca vin cu o alta intrebare: sunt oare intr-adevar bani „aruncati”? Posibilitatea de a se ivi o paguba poate sa fie mai mare sau mai mica, in functie de multi factori care se iau in calcul si se studiaza la momentul incheierii unei polite de asigurare. Toti suntem expusi riscurilor indiferent de societatea in care traim. Dar cati se intreaba: „Oare, in eventualitatea unui eveniment ce se soldeaza cu pagube destul de insemnate, nu ar fi mai bine sa fiu asigurat si sa pot depasi momentul mai usor?”.

Avantajele unei polite de asigurare, idiferent de natura acesteia, sunt ca asigura un suport care poate conta extrem de mult intr-un moment de criza. Nu conteaza din ce mediu vine cineva, nu conteaza in ce domeniu isi exercita profesia, cu totii avem nevoie de sprijin in situatiile limita din viata de zi cu zi. Momente grele si intamplari neplacute pot avea loc oricand si pentru oricine. Tot ceea ce vrem sa va spunem este ca atunci cand incheiem o polita de asigurare, ne oferim noua insine sansa de a trece mai usor peste evenimentele negative care ne marcheaza existenta intr-un fel sau altul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *