Asigurarile de viata

HIS_web_life-insurance

Nefiind obligatorii, asigurarile de viata nu ocupa un loc foarte important intre planurile pe termen mediu si lung ale oamenilor in general. Desi in ultimii ani s-au inregistrat si aici cresteri procentuale, oamenii inca sunt sceptici cand li se vorbeste despre un astfel de produs.

Ceea ce trebuie sa stiti este ca o asigurare de viata inseamna mult mai mult decat spune denumirea insasi. Putem vorbi de un plan de economisire sau investitie ce poate fi pe termen mediu sau lung in functie de optiunile fiecaruia; un mijloc de a asigura protectie financiara individuala sau pentru familia dumneavoastra. Este singura „investitie”, ca sa o numim asa, care este garantata de stat si beneficiaza de protectie impotriva inflatiei. Ca protectie individuala, acest produs se poate concretiza printr-un venit suplimentar dupa un anumit interval de timp, sau sub forma de plati compensatorii daca vorbim despre protectia oferita membrilor familiei persoanei asigurate.

Familie in deinen HändenCum se ajunge la semnarea unui contract?…. Aici intervin mai multe etape ce trebuie parcurse, iar pentru aceasta reprezentantii nostrii va asteapta in orice moment cu toate datele necesare. In prima instanta se stabilesc evenimentele pe care doriti sa le asigurati. Urmeaza apoi o serie de formalitati prin care se face o evaluare a unor factori care determina prima de asigurare pe care dumneavoastra va trebui sa o achitati periodic. Intre acesti factori, deosebit de importanti sunt varsta, sexul, starea generala de sanatate a persoanei asigurate si valoarea sumei pe care doriti sa o acoperiti. Printre riscurile acoperite se numara supravietuirea cu un anumit grad de invaliditate in urma unui accident, pierderea capacitatii de munca, cazurile de spitalizare sau interventii chirurgicale, decesul. Acestea sunt doar cateva exemple insa polita se poate personaliza si fiecare client poate alege evenimentele pe care doreste sa le asigure.

Asigurarea de viata poate oferi protectie financiara asiguratului, familei acestuia, poate oferi mentinerea nivelului de trai in urma unor accidente, poate oferi o viata linistita si o pensionare fara griji. Am prezentat aici doar cateva informatii de baza in speranta ca veti fi mai convinsi in privinta produselor de acest gen, iar pentru detalierea fiecarui aspect va asteptam sa ne contactati!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *