Aspecte practice ale roletelor orizontale

Daca ati schimbat vechea tamplarie din casa dumneavoastra cu geamuri termopan, atunci poate ar fi bine sa inlocuiti si perdelele antice intrucat acestea nu asigura intimitate, nu opresc trecerea luminii si deci nu permit o odihna corecta pentru persoanele deranjate de lumina soarelui, sau pentru persoanele care muncesc noaptea si trebuie sa doarma ziua dar sunt incomodate de catre lumina prea puternica a soarelui, si asa mai departe. Perdelele puteti sa le inlocuiti fie cu jaluzele, de exterior, de interior, din aluminiu ori din textile, fiecare alegere fiind la dispozitia clientului in functie de preferintele personale, ori cu rolete orizontale sau verticale. Spre deosebire de jaluzele, roletele reprezinta un mecanism mai simplu de utilizat si implicit mai durabil pe termen lung, in comparatie cu o jaluzea la care fiecare element este mai sensibil.

Roletele orizontale, se numesc asa datorita faptului ca acopera geamul orizontal, si reprezinta un mod usor si atragator pentru a acoperi ferestrele. Roletele orizontale sunt compuse dintr-un cilindru si un obiect de greutate care sunt legate cu un material fie textil ori cauciucat. In aceasta privinta, merita mentionat faptul ca exista doua tipuri de mecanisme de actionare a unei rolete, unul prin intermediul unui snur cu bile, iar al doilea care este mai avansat si presupune actionarea automata printr-un sistem cu arc. Indiferent de mecanismul de actionare, roletele orizontale reprezinta o optiune viabila si pentru locuinte dar si pentru birouri.

1

Pentru a convine cititorul despre utilitatea practica si economica a roletelor orizontale, va prezentam o serie de argumente in aceasta favoare. Inainte de a incepe ar trebui mentionat faptul ca roletele orizontale sunt uneori oferite atunci cand sunt inchiriate garsoniere din Bucuresti, drept cadou, ori sunt deja existente in acele locuinte. Asadar, pentru inchirieri garsoniere Bucuresti, aveti sansa de a primi si rolete orizontale care, asa cum am precizat mai sus, au urmatoarele avantaje.

Roletele orizontale blocheaza complet trecerea luminii, unele modele de rolete fiind prevazute si cu o parte opaca, ceea ce le face perfecte pentru acel tip de persoane care prefera sa doarma pana dupa-amiaza tarziu. In acelasi timp, datorita faptului ca blocheaza complet trecerea luminii, roletele orizontale elimina actiunea razelor solare care bate pe ecranele computerelor sau pe mobilier, facand utilizarea unui computer putin mai usoara.

O roleta este foarte versatila intrucat poate sa se preteze pe orice tip de fereastra, iar ele pot fi confectionate la comanda clientului. Cu toate ca au un design simplu, rolete orizontale oferite in inchirieri garsoniere Bucuresti au un aspect atragator, iar suprafata lor neteda face ca ele sa fie tot timpul curate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *