Aspiratoare de mana – pentru zone incaccesibile

aspirator-de-mana-black--decker-dv9610ecn-alb---violet-8690688

Parul de animale este o provocare pentru a mentine casa curata. Se poate regasi in haine, in masini si pe mobila, si poate fi o adevarata problema, in special pentru persoanele alergice. Un aspirator vertical nu va fi capabil sa curete foarte bine in zonele dificile, inguste. Insa, un aspirator de mana ar putea fi solutia optima, in acest caz, insa gasirea celui mai bun si perfect pentru detinatorii animalelor de casa, necesita multe investigatii.

Evalueaza problema

Nu toate animalele se deplaseaza la fel. Majoritatea cainilor de talie mica si, in special, rasele cu par scurt, lasa mult mai putin par, decat rasele mai mari, cu parul lung. Determinand cat par aveti de strans, va va ajuta sa va dati seama ce aspirator sa cumparati: cat de mare sa fie timpul de executie pentru o singura incarcare. Acest lucru va va oferi, de asemenea, o idee despre cantitatea de energie necesara, pe care ar trebui sa o detina aspiratorul.

index

Locuinta

Anumite zone sunt mult mai adecvate pentru a fi curatate cu un dispozitiv de mana, decat alte produse. Aspiratoarele de mana functioneaza cel mai bine in zonele mici, inaccesibile (scarile, mobilele), la care nu poti ajunge cu un simplu aspirator in pozitie verticala. Pe de alta parte, aspiratorul de mana nu este adecvat pentru suprafetele mari, precum pardoselile. Energia aspiratorului este considerata un element-cheie al produsului de mana. In cazul in care aspiratorul este folosit pentru masini sau alte zone in care o sursa de alimentare nu este disponibila, timpul de executie cu o singura incarcare va fi un element important, pe care sa-l aveti in vedere. Un aspirator nu trebuie sa lipseasca din nicio locuinta.

Greutate versus caracteristici

Unul dintre cele mai atractive caracteristici ale aspiratoarelor verticale pentru curatarea parului de animale este si faptul ca sunt mult prea grele pentru anumite activitati. Numeroase accesorii, cutii mari si motoare puternice, toate ingreuneaza aspiratorul. Echilibrarea acestor caracteristici cu mentinerea aspiratorului mic, de mana, este o provocare, pe care nu toti producatorii o pot indeplini. Bissel Pet Hair Eraser 33A1 include caracteristicile sale intr-un pachet foarte mic si usor, avand numai 8 centimetri lungime si 1.814 kg, insa cei 4 amperi ai sai nu pot concura cu cei 22 pe care ii promite Dyson DC34. Dyson cantareste mai putin (1.360) si are o lungime de 4 centimetri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *