Cazare Crisana

Loja-Sateasca_3

Tinutul Crisanei se intinde la granita de vest a tarii si cuprinde judetele Bihor, Salaj si Arad. Este o zona destul de vizitata, bucurandu-se de foarte multe atractii turistice istorice, culturale si naturale. Alegand cazare Crisana puteti diverse muzee, monumente si lacasuri de cult (biserici din lemn si catedrale impunatoare) cetati pastrate de-a lungul timpului (cele mai cunoscute fiind Cetatile Ponorului) si numeroase minunatii ale naturii. Muzeul Tarii Crisurilor este o copie foarte bine executata a Palatului Belvedere din Viena. In statiunea Baile Felix va puteti bucura de tratamente benefice pentru intregul organism.

Tinutul Crisanei este deosebit, cu oameni primitori si respectuosi care pretuiesc foarte mult traditiile si obiceiurile. Valorile folclorice sunt cel mai bine reprezentate de targul de fete de pe Muntele Gaina, o atractie importanta pentru turistii romani si straini.

img-8_bailefelix

Se pot face expeditii in cateva dintre cele mai renumite pesteri din Romania, cum ar fi  Pestera Ursilor, a Vantului (cea mai lunga din tara, aproximativ 50km si 170m adancime), Pestera Cetatile Ponorului sau Ghetarul de la Focul Viu, care va asteapta tot in Crisana. De asemenea, un monument natural impresionant este Izbucul Intermitent de la Calugari, ori defileele Crisului Alb si Muresului. Daca va hotarati asupra unui concediu in care sa va bucurati de cazare Crisana puteti parcurge trasee si drumetii montane spre importante puncte de atractie. Amintim aici trasee marcate spre Cheile Turzii (cu un lant de aproximativ 60 de pesteri), Cheile Galbenei ori spre cascade uimitoare cum ar fi Moara Dracului, Valul Miresei (in Muntii Vladeasa), Iadolina sau Cascada Saritoarea Iedului.

Vacanta.com va ofera posibilitatea de a alege cazare Crisana la preturi mici. Alegeti una din localitatile de mai jos, selectati tipul de locatie dorita (pensiune, vila, hotel, cabana, casa de vacanta sau chiar apartamente in regim hotelier), facilitatile cautate si categoria de preturi in care trebuie sa va incadrati. Apoi nu va ramane altceva de facut decat sa cititi descrierile si comentariile persoanelor care au fost la

pensiunile respective, sa contactati proprietarul si sa faceti o rezervare!

Cazare Crisana va ofera si posibilitatea practicarii unor activitati perfecte pentru petrecerea timpului liber, cum ar fi excursii pe diverse trasee montane, catarare, vanatoare, calarie, pescuit si nu in ultimul rand, tratamente in cea mai mare statiune balneo–climaterica din tara. Daca doriti o vacanta intr-o zona pitoreasca si de o frumusete deosebita, va recomandam cazare Crisana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *