Cele mai bune conditii de cazare

2

Inca din anul 2013, pentru a incheia un contract de vanzare, cumparare sau inchiriere proprietarii sunt obligati sa obtina un certificate energetic. Incadrarea in cea mai inalta clasa, adica clasa A, reprezinta atuuri care faciliteaza inchierea unui contract.

Atunci cand faci parte din clasa A oferi clientului un grad mare de confort si poti obtine un pret mai bun pentru inchiriere sau vanzare. Pentru a atrage cat mai multi clienti poti cu usurinta sa treci de la clasa D la clasa A, desigur, aceasta trecere presupune sa faceti o investitite in imobilul dumneavostra, insa  banii ii veti recupera prin tranzactiile viitoare si chiar prin economia pe care o veti face la caldura. Atunci cand in anuntul de inchiriere clientul vede trecut si faptul ca imobilul are un certificat energetic de clasa A, se va gandi ca va avea parte de un confort ridicat si nu va ezita sa inchirieze spatiul. Dupa ce ati adus imbunatatirile necesare obtinerii unui certificat energetic, nu mai ramane decat sa cautati o firma ce va poate elibera acest act. Pretul unui certificat energetic nu este mare si cu siguranta iti va fi folositor.

images (2)

In cazul in care sunteti in cautare de cazare la mare, fie ca doriti sa gasiti cazare in mamaia sau in vama veche, fiti atenti daca in anuntul de inchiriere este specificat faptul ca imobilul detine un certificat energetic. De asemenea, daca  sunteti o persoana pretentioasa, verificati si clasa din care face parte. Cele mai multe locuri de cazare din Mamaia au obtinut  astfel de certificat energetice si sunt gata sa va primeasca si sa va incante cu cele mai bune conditii.

Daca nu stiti ce conditii ar trebui sa indeplineasca o cladire care a obtinut un certificate energetic de clasa A, aici puteti gasi cateva dintre ele. In primul rand o cladire cu certificat energetic clasa A trebuie sa aiba termopane, se stie cat de putin eficiente energetic sunt geamurile obisnuite, in al doilea rand cladirea trebuie sa fie anvelopata, pe langa faptul ca izolarea cladirii ofera un grad ridicat de confort, confera cladirii un aspect frumos. Pe langa toate aceste imbunatatiri, imobilulu trebuie sa dispuna si de o centrala termica de calitate care sa foloseasca eficient energia.

Pentru a va bucura la maxim de concediul dumneavoastra tineti cont de acest certificate energetic atunci cand cautati locuri de cazare. Dupa ce ati rezervat locul de cazare, nu mai ramane decat sa asteptati pana veti ajunge la destinatie pentru a va bucura de confort.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *