De ce sa cumparati patuturi bebe ieftine

2 (1)

Daca nu sunteti hotarata in privinta sumei pe care sa o cheltuiti si nu sunteti sigura ca ar trebui sa va indreptati atentia catre patuturi bebe ieftine, atunci o sa va ofer cateva argumente care sa va convinga.

In primul rand, niste patuturi ieftine sunt foarte convenabil din punct de vedere al pretului mic, pentru ca in acest fel va vor ramane bani sa ii luati altceva micutului, de exemplu niste jocuri cu care sa se joace mai tarziu, sau pur si simplu veti face economie.

In al doilea rand, daca sunteti o mama extrem de carucioare bebedragastoasa si intentionati sa va tineti cat mai mult copilul in brate si sa dormiti cu el in pat la inceput, va recomand sa va uitati numai la patuturi bebe ieftine, pentru ca le veti folosi doar pe perioada cand copilul va sta acolo sa se joace, adica va fi folosit doar ca tarc, pentru ca odata ce se invata sa doarma in pat langa dumneavostra va fi foarte dificil sa il convingeti sa doarma singur intr-un patut.

Daca totusi cautati niste patuturi bebe mai de calitate, cel mai bine ar fi sa va indreptati atentia catre modele din lemn, pentru ca acestea sunt rezistenta si ofera o protectie foarte buna copilului. Iar in perioada in care va sta in fundulet, gratiile din lemn il vor ajuta sa se ridice in picioare singur. In plus, daca intentionati sa mai aveti si alti copii, niste patuturi bebe din lemn pot fi folosite de mai multe ori, pentru ca se deterioreaza foarte greu si se intretin usor. In schimb, niste paturi copii realizate din panza sunt mai slabe din punct de vedere al rezistentei, se deterioreaza mai usor si se intretin mai greu, deoarece atunci cand se murdaresc au nevoie de spalare, activitate care il poate deteriora semnificativ, avand in vedere ca panza este fixata pe un cadru metalic.

Indiferent care este modelul de patuturi bebe pentru care optati, aveti in vedere faptul ca acesta se poate folosi pana la varsta de cel mult doi ani, cand copilul va avea nevoie de un pat mai mare, iar din acest motiv nu se merita sa investiti sume foarte mari si este de preferat sa optati mai bine pentru patuturi bebe ieftine, dar practice.

Nu uitati ca atunci cand cautati patuturi bebe, trebuie sa tineti cont si de mobila din camera in care urmeaza sa fi instalat acesta, pentru ca trebuie sa se asorteze cat de cat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *