De ce sa iti cumperi o bicicleta pliabila

cropped-bicicleta-pliabila-header

Mersul pe bicicletă ar trebui să fie o activitate cât mai promovată, fiind foarte sănătoasă, prietenoasă cu mediul dar și ieftină totodată. Astfel în acest articol ne-am gândit să promovăm acest sport numit ciclism și sperăm să convingem un număr cât mai mare de cititori să își cumpere biciclete. În rândurile ce urmează vă vom oferi 5 motive pentru care ar trebui să vă cumpărați o bicicletă.
Ciclismul este sănătos

Mersul pe bicicletă este un sport, iar sportul este sănătos. Mergând tot mai des cu bicicleta pliabila vă veți îmbunătăți condiția fizică și astfel vă veți simți mai energici și mai sănătoși pe zi ce trece. Mai mult decât atât, dacă până acum spuneați că nu aveți timp să faceți sport, e bine să știți că puteți face ciclism mergând până la supermarket sau chiar la servici.

Mersul cu bicicleta nu este deloc scump

bicicleta-pliabila-Dacă veți merge cu mașina la servici și în oraș la magazine sau în orice alt loc atunci veți consuma carburant așa că plimbarea costă. Totuși dacă veți înlocui mașina cu bicicleta pliabila atunci când mergeți în oraș, veți economisi banii pe care îi cheltuiați pe benzină și astfel vă mai bucurați de un beneficiu al ciclismului.

De asemenea o bicicletă este mai ușor de întrenținut decât o mașină. Chiar dacă se strică, puteți cumpăra piese biciclete second hand și astfel nu va costa deloc mult să o reparați. Totodată dacă vă pricepeți câtuși de puțin la mecanică atunci cu siguranță veți reuși să le reparați singuri fără a mai merge la vulcanizare sau la vreun service.

Veți deveni prietenii naturii

Mersul cu mașina, pe lângă faptul că te costă bani, mai are și prostul obicei de a polua. Astfel acesta este un alt motiv pentru care vă recomandăm să vă cumpărați o bicicletă pliabila deoarece, mergând cu aceasta, nu veți mai polua natura ci veți deveni prietenii săi.

Relaxare

O plimbare cu bicicleta poate fi un adevărat concediu atunci când mintea vă stă doar la problemele de la servici sau din familie. Decât să fumați o țigară pentru a vă relaxa, mai bine faceți o plimbare cu bicicleta pe timp de seară, e mai sănătos.

Mersul cu bicicleta este mai lejer

Mergând cu bicicleta nu veți avea probleme precum traficul sau lipsa locurilor de parcare. Odată ce vă veți afla la coarnele bicicletei veți uita total de probleme și vă veți bucura de pedalat.

Așadar, dacă doriți să fiți mai sănătoși, să cheltuiți mai puțini bani, să salvați natura și să găsiți o metodă plăcută de a vă relaxa atunci cumpărați-vă o bicicletă și bucurați-vă de ea prin făcând cât mai multe plimbări.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *