Despre Tudor Mateescu

Business-Banner

Tudor Mateescu – antreprenor online pasionat de orice cuprinde aria de business. In ciuda luptelor din copilarie cu banii si problemele de sanatate, a reusit sa le combata prin ambitie si determinare de a depasi obstacolele vietii.

Indiferent de ce tip de persoana esti, mediul din care vii sau problemele pe care le ai, fii sigur ca nu este in zadar iar aceste experiente mai devreme sau mai tarziu iti vor fi de folos.

Daca ai probleme cu banii, atunci iata ce trebuie sa stii:

Poti depasi obstacolele financiare atata vreme cat ai un sistem bine pus la punct care sa iti asigure un venit. Cum intri in posesia unui astfel de sistem?

Construiesti unul prin procesul invatare-aplicare-esec-repetitie pana la success sau poti investi in sisteme ce deja merg si sunt testate de-a lungul

Cum s-a ajuns la sistemele de venit pasiv in Romania?

Ele au existat dintotdeauna dar nu sunt foarte cunoscute la noi. Pentru a dezvolta un sistem care sa iti aduca bani pe Internet tot ce iti trebuie este un site care costa in jur de 150$ maxim pe an.

Aici nu este vorba mlm, bani din clickuri, un job sau freelancing ci de afaceri reale, afaceri legale facute pe Internet prin site-uri in domeniul tau de activitate. Este important de stiut ca Internetul este doar un mediu, doar un mijloc de a te face cunoscut unde poti intra direct in contact cu clientul (nu profita cineva de talentele si abilitatile tale astfel incat sa nu incasezi venitul total ci franturi– in cazul in care esti angajat de exemplu vezi niciodata intreg salariul care ti se cuvine defapt).

Tudor Mateescu a lucrat in trecut cu firme din Romania si din occident si cunoaste toate uneltele necesare de care afacerea ta are nevoie. Daca vrei sa faci bani online sau ai deja o afacere si vrei sa te extinzi atunci iti recomand produsele, serviciile si sfaturile lui Tudor. Acesta are peste 7 ani de experienta in marketingul online si a dezvoltat afaceri impresionante.

Este usor sau dificil sa faci afaceri?

timthumbE necesar sa faci lucrurile din pasiune si astfel nu vei simti ca muncesti. Daca faci lucrurile din placere este mult mai usor. Poate fi greu la inceput dar este acel greu facut pentru ca vrei, nu pentru ca trebuie. Pasiunea reprezinta jarul interior ce arde continuu si te face sa treci peste orice obstacole. Nu trebuie sa lasi pe altii sa-ti stinga focul intern si sa isi bata joc de ideile tale. Tu est singurul responsabil de viata ta si de planul tau. Poate suna metaforic dar in spatele oricaror povesti de success se afla povete din care ai ce invata mai ales daca le aplici.

Pe Internet se fac bani rapid si usor? Raspuns: Nu.

Chiar daca Tudor Mateescu te poate invata sa faci bani mai repede pe Internet (in 3-4 luni), trebuie sa stii ca banii din online nu se fac peste noapte. Daca vrei sa ai success atunci ai nevoie sa te mobilizezi, sa ai rabdare si sa lucrezi zilnic cate putin. Mai intai trebuie sa inveti care este exact procesul si mentalitatea potrivita apoi sa treci efectiv la actiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *