Este oficial: Lavezzi la PSG

lavezzi-720x340

„Am venit la Paris pentru ca PSG are un proiect important, un viitor important”. Acestea au fost primele cuvinte rostite de Lavezzi ca jucator al echipei Paris Saint-Germain. Deja se stia de adio-ul argentinianului, lipsea doar comunicatul oficial, care a sosit ieri, la 19:15 cand Lavezzi a semnat pe patru ani cu clubul francez. Cu putin mai tarziu, Lavezzi a postat pe propriul site scrisoarea de adio pe care a scris-o suporterilor napolitani.

Lavezzi a evoluat la Napoli timp de 5 ani, iar in ultimul sezon a reusit victoria istorica din Cupa Italiei, insa cum a scris Lavezzi insusi, ”nada es por siempre”.

37329D41BA7A6AA475C7B2AFFCFAdio-ul lui Lavezzi soseste intr-un moment in care fotbalul italian este tulburat de stiri sportive negative: pe langa infragerea suferita cu putin in urma impotriva Spaniei, Italia a pierdut pe parcursul acestui an unii dintre jucatorii sai cei mai importanti, precum Del Piero, Inzaghi, Gattuso si Nesta. Cele mai multe emotii le-a provocat plecarea lui Del Piero, chiar daca aceasta alegere nu a fost luata de jucator, ci de club intr-un comunicat de presa remis la inceputul campionatului.

Un alt stalp al fotbalului italian care a lasat in acest sezon este Pippo Inzaghi, care a publicat o scrisoare de adio pe site-ul clubului AC Milan inainte de ultimul meci, in care a facut ceea ce stie sa faca mai bine, sa inscrie. In cariera sa, Inzaghi a inscris o multime de goluri, 288, fiind unul dintre putinii jucatori care au inscris cel putin un gol in fiecare competitie europeana pentru cluburi si echipe nationale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *