FC Wacker Innsbruck vs. SV Mattersburg

W_soccer_school_aliathon

Sambata 11 august, incepand cu orele 19:30, Wacker Innsbruck si SV Mattersburg vor da piept in runda a patra a campionatului austriac tipp3-Bundesliga, iar meciul va fi condus de Dieter Muckenhammer.

Gazdele au inceput sezonul foarte prost, pierzand ultimele trei meciuri consecutive. In primele trei etape ale campionatului, Wacker Innsbruck a incasat deja 8 goluri, fiind ultima in clasament, alaturi de Wiener Neustadt. Nici primul meci disputat acasa de Wacker nu a fost pozitiv, gazdele pierzand contra celor de la Admira Wacker, scor 1-2. Considerand si meciurile din sezonul trecut, Wacker Innsbruck nu castiga de 8 etape, in care a suferit 6 infrangeri si a realizat doua remize. Walter Kogler va trebui sa se descurce fara Peter Hackmair si Thomas Löffler, ambii fiind accidentati.

football - soccer ball with star pattern isolated on whiteIn schimb, adversarii de la SV Mattersburg si-au facut debutul in campionat in mod total diferit. Oaspetii se afla in partea opusa a clasamentului, adica pe pozitia a doua. Echipa antrenata de Lederer a castigat primele doua confruntari disputate pe teren propriu, dispunand de SC Wiener Neustadt, scor 2-0 si de SK Sturm Graz, scor 3-1. Oaspetii au pierdut meciul din deplasare contra campionilor in exercitiu, Red Bull Salzburg, insa au evoluat foarte bine, reusind sa inscrie doua goluri (scor 3-2). Si SV Mattersburg va trebui sa se descurce fara doi accidentati, si adica Alexander Pöllhuber si Philipp Steiner.

Ultima confruntare dintre aceste doua echipe s-a incheiat la 3-6, Wacker Innsbruck conducand in confruntarile directe cu 9-8.

Cu toate ca SV Mattersburg nu este favorita la casele de pariuri sportive online, ar trebui sa se impuna pe terenul celor de la Wacker Innsbruck.

Ce spun casele de pariuri?

FC Wacker Innsbruck are cota 2.20 la bet365, remiza are cota 3.30, iar SV Mattersburg are cota 3.25, tot la bet365.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *