FK Senica – MTK Budapesta FC

scapi-de-b-mergi-in-europa-league-fara-astra-petrolul-dinamo-si-craiova-in-europa-anomaliga-1-traieste_1_size6

Joi 12 iulie incepand cu orele 20:30, slovacii de la FK Senica vor primi vizita maghiarilor de la MTK din cadrul mansei retur al primului tur de calificare din faza grupelor din Europa League. Meciul va fi condus de la centru de ucraineanul Oleksandro Dedro. Iata avancronica noastra a acestui meci pe care v-o prezentam in rubrica de ponturi la pariuri.

Meciul din tur dintre aceste doua adversare, finalistele invinse din Cupa Slovaciei, respectiv aceea a Ungariei, s-a incheiat la egalitate, scor 1-1.

kona(3)FK Senica a incheiat sezonul trecut pe locul 4 in Corgon Liga, cea mai importanta competitie din sistemul fotbalistic al Slovaciei. FK Senica s-a calificat in tururile preliminare a Europa League multumita disputarii Cupei Slovaciei. In ciuda infrangerii suferite, gazdele au obtinut oricum calificarea deoarece adversarii contra carora au pierdut Cupa (MSK Zilina) castigasera titlu in campionat, nefiind nevoiti sa dispute tururile preliminare. FK Senica se claseaza la fiecare sfarsit de sezon in zonele inalte ale clasamentului, insa in Europa League nu a reusit niciodata sa treaca de primul tur de calificare. Anul trecut gazdele au fost eliminate de austriecii de la Red Bull Salzburg, scor 0-1, 0-3.

Si MTK s-a calificat multumita unei infrangeri din Cupa Nationala, suferita impotriva campioanei en-titre, Debreceni VSC la lovituri de departajare (7-8). MTK Budapesta nu participa la o competitie europeana din sezonul 2008/2009, iar intre timp a fost retrogradata in liga secunda si a promovat don nou in Soproni Liga. Maghiarii vor trebui sa se descurce fara Kalnoki Kis, care a fost eliminat in meciul din tur.

Ambele echipe sunt cam la acelasi nivel, si ambele au un stil de joc ofensiv.

Echipele probabile:

FK Senica: Kamesch, Pavlik, Brabec, Krizko, Kona, Wijlaars, Blackburn, Durica, Divis, Hosek, Kalabiska

MTK Budapesta FC: Hegedus, Wolfe, Kelemen, Vadnai, Hidvegi, Vukmir, Zsidai, Kanta, Nikhazi, Racz, Lazok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *