Librarie online

AGbook

Sa fii adult e o treaba grea. Mi-amintesc de copilarie cand ii invidiam pe parinti ca nu au teme de facut. Ce n-as da acum sa fiu din nou copil si sa nu am alte griji in afara temelor ! Timpul a schimbat totul, caci in prezent, adulti fiind, obligatiile si responsabilitatile ne ocupa aproape tot timpul, ramanandu-ne doar pentru noi, foarte, foarte putin timp.

Ce regret cel mai mult ? Faptul ca nu mai citesc cat mi-as dori, de exemplu. Oboseala teribila ce ma insoteste cand in sfarsit ma tarasc spre casa, ma impiedica sa mai deschid o carte, cu placerea de altadata. Exista momente in care putem citi, desi destul de rare si scurte. Sunt de exemplu timpii morti petrecuti in transportul in comun. A citi in metrou e o placere si o delectare, te izoleaza intr-o lume desprinsa de cotidian si de locul in care te afli fizic. Evadezi intr-o alta realitate, ce te ajuta sa scapi de stres si sa te simti mai bine.

online-book-reading-online-online-library-e-books-books-in-laptop-oSe intampla totusi un fenomen neplacut. Niciodata nu reusesc sa ajung la librarie pana la 6, cand au ei program. Si daca de doua ori am reusit, am fost neplacut impresionata de comportamentul vanzatoarei, nu numai total dezinteresata, dar chiar agasata de intrebarile mele despre o carte, sau alta, la cautarea carora am si renuntat pana la urma. O alta modalitate, mai practica si mai putin consumatoare de timp, este apelarea la o librarie online. Odata descoperita aceasta metoda, am regasit placerea de a frunzari pagini, chiar daca virtuale, si de a gasi exact ceea ce-mi doresc, fara atata bataie de cap. Organizate mult mai precis, in functie de autor, domeniu, zone de interes, rafturile virtuale te ajuta si te indruma sa gasesti ceea ce cauti, sau iti sugereaza titluri ce te-ar putea interesa, fara a mai fi confruntata vreodata cu proasta-dispozitie, lene, sau rea-vointa.

Am posibilitatea de a alege albume si enciclopedii, carti pentru copii,

carti dezvoltare personala, sau beletristica. Pot gasi ebooks si audio-books, harti si atlase, culegeri si tot felul de carti utile cum ar fi Codul Fiscal 2012, sau alte lucrari de mare interes cand este vorba de munca pe care o prestam. Daca de la o librarie clasica voi cumpara papetarie, achizitia de carte s-a mutat definitiv online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *