Minivacanta la Viena

budapesta-ungaria

Viena este cunoscuta de lume ca fiind capitala muzicii clasice dar totodata si a operei. Numele mari care au prezentat si au facut stiut acest oras sunt: Mozart, Beethoven, Schubert, Strauss, Vivaldi si Mahler.

Orasul Viena este foarte frumos datorita cladirilor construite in stil baroc. Este un oras elegant si datorita acestul fapt este ales de multi turisti ca locatie pentru vacantele lor. Unele dintre atractiile orasului sunt reprezentate de sumedenia de colectii de arta prezenta in muzeele orasului, colectii de care majoritatea turistilor sunt extrem de incantati.

Mini vacante la VienaViena este construita intr-o zona extrem de favorabila intre culmile din nord si vest ale muntilor Alpi si la intersectia directiilor Dunarii, fluviu ce formeaza in acest loc mai multe brate. Orasul are o populatie destul de mare de aproximativ 2 milioane de locuitori, iar suprafata sa este de doar 414,9 km patrati, dar in ciuda acestei suprafete mici, Viena are una dintre cele mai multe parcuri si gradini verzi din Europa, acestea ocupand aproximativ 118 km patrati.

shopping-Viena-in-plin-sezon-al-reducerilorDatorita multiplelor zone verzi si a obiectivelor culturale Viena reprezinta detinatia favorita a celor care vor sa evadeze din stresul cotidian alegand una din ofertele atractive pentru mini-vacante de 2-3 zile la Viena deoarece acest oras te invaluie cu frumusetea lui imbietoare si cu aerul cald si primitor. In zona de mijloc a Vienei, numita Innere Stadt, puteti sa vedeti cel mai frumos edificiu al artei gotice din Viena, Stephandom, cat si Hofburg, resedinta puternicei Case de Habsburg.

Iata care sunt cele mai placute si frumoase hoteluri din orasul Viena si totodata si preturile pe care le dispun in acesta perioada a anului:

Pretul pentru 3 nopti de persoana porneste de la 275 de euro si in acest pret aveti inclus biletul de avion Bucuresti – Viena – Bucuresti la compania Austrian Airlines, taxele de aeroport si cele 3 nopti de cazare plus micul dejun. Nu aveti inclus transportul de la aeroport – hotel – aeroport (tarif informativ 36 euro de persoana pentru dus-intors) si asigurarea medicala recomandata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *