Plajele de pe malul statiunii Kusadasi

Kusadasi

Plaja din centrul statiunii Kusadasi este situata chiar langa port si portul de ambarcatiuni. In fiecare an plaja este foarte aglomerata, din pricina faptului ca este aproape de marile complexe hoteliere. Aici veti avea parte de toate facilitatile turistice.

Gold Beach sau Diamond Beach se afla chiar intre campingul Emekli Sandigi si zona numita Emektur. Aceasta plaja este numai buna pentru cei care vor sa se relaxeze si sa se distreze.

Silver Sand Beach se gaseste intre zonele Ozlem si SSK. Tot aici se gaseste si un local care ofera gustari si bauturi racoritoare pe toata perioada zilei, dar si un loc bun de cinat.

kusadasiizmirLadies Beach se situeaza foarte aproape de statiunea Kusadasi. Ea este una dintre cele mai cunoscute si populate plaje din aceasta zona.

Peninsula G├╝vercin Ada

In acest loc se gaseste un castel bizantin din secolul XIII, zidul ce imprejmuieste insula si cateva cafenele pe malul marii unde va puteti relaxa si va simtiti bine.

Pentru a ajunge in Kusadasi puteti lua masina personala, un autocar sau un charter. Preturile difera un pic, dar difera si confortul pe care il veti avea la dispozitie. In cazul charter-ului pretul nu difera prea mult fata de un charter Antalya si de aceea ar fi bine sa va ganditi dinainte ce statiune credeti ca vi se potriveste mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *