PSG la atac: 65 de milioane pentru Ibra si Thiago Silva

PSG-Logo

Clubul francez Paris Saint-Germain ar fi oferit 65 de milioane pentru cei doi jucatori al clubului italian AC Milan, Thiago Silva si Zlatan Ibrahimovic. Italienii ar fi dispusi sa accepte oferta.

Astazi, in jurul orei 12:30, Mino Raiola s-a prezentat la sediul clubului AC Milan, intalnirea cu conducerea clubului durand in jur de 4 ore. Impresarul lui Ibrahimovic, pe langa de a fi discutat despre unii jucatori tineri, este greu de crezut ca nu a vorbit cu Galliani despre posibila cedare a suedezului la PSG. Dupa intalnirea avuta la sediul lui AC Milan, Raiola a luat avionul catre Suedia pentru a vorbi cu Ibrahimovic pentru a-l convinge sa accepte oferta francezilor.

unnamedIntre timp, pe pagina web a ziarului francez L’Equipe, apare fraza: „AC Milan s-a aratat deschisa la dialog, insa PSG inca nu a luat o pozitie oficiala”. Tratativa pentru brazilianul Thiago Silva, intrerupta acum cateva saptamani s-ar putea intoarce din nou pe masa de negocieri, iar in aceasta afacere as putea fi inserat si Zlatan Ibrahimovic. Potrivit unor indiscretii, italienii s-ar lasa tentati de acest acord care le-ar aduce o suma de peste 60 de milioane de euro. O mare parte din aceasta suma ar fi investita din nou in alti jucatori. Totusi, in ultimele saptamani AC Milan l-a „blindat” pe mijlocasul brazilian, prelungindu-i contractul pana in 2017 si marindu-i salariul. Cu privire la atacantul suedez insa, nu este exclus ca acesta sa fie transferat la PSG, mai ales avand in vedere ca a declarat de mai multe ori de a avea dorinta sa castige Liga Campionilor, trofeu pe care nu l-a ridicat niciodata la cer in cariera sa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *