Reciclare pentru destresare!

sortarea-si-reciclarea-deseurilor

Nu prea sunt acel gen de om care sa recicleze, asta pentru ca nu am posibilitatea. Toate gunoaiele se duc intr-un singur loc si anume in masina de gunoi. Exista pubele special pentru reciclare, doar ca nu sunt aproape de casa mea si mai interesant toate sunt aruncate la un loc, frumos nu? Ii spun lui Chinezu` caci pe el l-am ales la campania (Reciclare pentru destresare), ca nu scapi de stres atunci cand arunci gunoaiele sau cum numiti voi “reciclare”, pur si simplu, scapi de gunoaie.

recycle-200x200Hai sa fim realisti si cu capul pe umar, cati romani nu si-ar arunca toate gunoaiele din casa pentru a scapa de stres? Eu cred ca mi-as tot din camera sa scap de sters. Ma gandesc oare, daca mananci un covrig prin oras si iti ramane punga ce faci, te bati cu ea? Acum depinde si cine te streseaza, daca te streseaza nevasta ce faci? Nu o arunci pe ea la gunoi? Asa ca draga Chinezule, eu iti recomand ca, atunci cand esti stresat sa arunci tot ce ai aproape de tine. Dar oare… ai vreodata gunoaie pe langa tine? Eu te stiu ca un om organizat.

Ce va recomand? Cand va streseaza cineva incercati sa va razbunati pe deseuri, nu pe cei care va streseaza, doar suntem oameni. Iar daca aveti prin apropiere pubele de la EcoRom e si mai bine, le puteti baga acolo fara griji si stresul vostru se duce acolo unde trebuie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *