Stabaek IF – Jyväskylän Jalkapalloklubi

abstract football backgrounds. soccer ball on the green play fie

Joi 12 iulie incepand cu orele 21:00, Stabaek IF va primi vizita celor de la JJK din cadrul mansei retur a primului tur preliminar din Europa League. Norvegienii de la JJK sunt obligati acum sa intoarca rezultatul avand in vedere ca au pierdut prima confruntare contra finlandezilor. Meciul va fi condus de la centru de bosniacul Elmir Pilav.

Meciul dintre aceste doua adversare este un derby scandinav, insa nu va fi cu siguranta unul dintre cele mai prestigioase avand in vedere ca ambele echipe se afla in zonele joase ale clasamentelor din tarile de origine. Stabaek ocupa ultimul loc al clasamentului din liga 1 norvegiana, Tippeligaen, in timp ce JKK ocupa locul 9 (din 12) al clasamentului campionatului Veikkausliiga. Oaspetii evolueaza in primul esalon al sistemului fotbalistic din Finlanda doar din 2008, in timp ce Stabaek a evoluat deseori in Europa League. Cu toate acestea, campioana Norvegiei din 2009 a reusit sa treaca de primul tur preliminar doar in 2002.

fotball_fargeFinlandezii de la JJK evolueaza in premiera intr-o competitie europeana, iar pana acum debutul lor a fost de succes, oaspetii reusind sa se impuna in mansa tur asupra adversarilor cu scorul de 2-0. Finlandezii au dominat confruntarea si au demonstrat de a fi o echipa superioara din punct de vedere tehnic. Avand si moralul ridicat, este greu de crezut ca norvegienii de la Stabaek vor reusi sa se impuna asupra lor.

Gazdele sunt favorite la casele de pariuri sportive online, insa acest lucru se datoreaza faptului ca sunt mai cunoscute decat adversarii lor finlandezi. Acestia au fost mai convingatori in mansa tur si cred ca se vor califica mai departe.

Echipele probabile:

Stabaek: Sayouba, Eriksson, Hedenstad, Hammer, Cunningham, Kleiven, Clark, Haidar, Haugstal, Boli, Brustad

JKK: Korhonen, Pasoja, Reintam, Van Gelderen, Turpeenniemi, Tuomanen, Virtanen, Innanen, Gruborovics, Poutiainen, Wusu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *